dimecres, 31 de maig del 2006

ALACANT-LA NUCIA: LA PRIMERA PARTIDA


(Publicat al Diario Información: 5/4/2004)

“Per fi es va poder vore una partida de pilota valenciana en la capital després de tants anys sense jugar-se. Molts van ser els alacantins que se van apropar a presenciar quina classe d’esport era, i no van eixir defraudats, ja que es van observar molts “quinzes” de autèntica qualitat, amb un gran joc per part dels dos equips.

El resultat 3 jocs a 10 per a l’equip de La Nucia, reflexa l’experiència dels visitants, que son jugadors que porten un gran número de partides a les seues esquenes, cosa que demostraren en l’espectacularitat de molts dels seus colps. Hi ha que destacar el parcial que ens va portar del 0 a 6 al 3 a 6, on l’equip alacantí va traure la seua garra i les ganes d’uns jugadors que dia a dia demostren el que han anat aprendre des de que es va començar a fundar el Club fa poc més d’un any, i amb el “resto” Pere al davant, tots els integrants de l’equip van posar contra les cordes als visitants. Al final es va imposar la lògica, però els alacantins mai es van rendir i van seguir donant molt de joc.

Este gran esdeveniment va tenir la presència de molts aficionats a la pilota, dels que es pot destacar a Juan Antonio Heredia, un dels fundadors de esta Lliga Diputació d’Alacant i que va ser l’últim promotor de la pilota en la ciutat allà pels anys 80, quan en Alacant l’equip de Llopis i els seus feien les delícies dels aficionats en este mateix carrer de San Benito.

El Club Pilota Alacant agraeix el suport de la Policia Local, que va tallar el carrer al tràfic i va fer que el tràfic de cotxes i vianants fora fluid pels voltants, així com a tots els veïns i comerciants de la zona, que van facilitar en tot el possible el desenvolupament de la partida”.