dilluns, 26 de març del 2012

Alacant vs Alcoi (Suspesa)

Es suspen la partida per incomparecència d'Alcoi, perdoneu les molèsties.

CPV ALACANT contra CPV ALCOI

Dissabte 31 de març a les 17:00h
al carrer Abat Nàjera al Casc Antic d'Alacant

Després de la victòria a Xixona, Alacant vol plantar cara a este rival directe i consolidar-se com a lider de la part baixa de la taula. Però no serà fàcil, estos dos equips mai han mesurat les seues forces i la partida pot ser molt renyida. Alacant pot tindre l'avantatge de jugar al seu carrer però no hi ha que descuidar la necessitat d'Alcoi de endur-se'n uns punts molt importants. Partida doncs interessant per la rivalitat directa dels equips. Esteu tots i totes convidades a gaudir d'una vesprada pilotaire al tradicional barri de Sant Roc a Alacant.  

dijous, 22 de març del 2012

Xixona vs Alacant

CPV XIXONA contra CPV ALACANT

Dissabte 24 de març a les 17:15h,
al carrer Alacant (Xixona)

Quarta jornada de la XX Lliga a Palma, en la que ens trobarem amb un rival directe. No dubtem que serà una partida emocionant i intensa. Vos convidem a tots i totes a que vos acosteu a gaudir d'aquesta vesprada pilotaire.

dilluns, 12 de març del 2012

Alacant vs Crevillent

CPV ALACANT contra CPV CREVILLENT
Dissabte 17 de març a les 17:00h
al carrer Abat Nàjera (Casc antic d'Alacant)

Després de mesurar-nos al nostre carrer amb uns dels equips mes forts, ens sentim a gust i amb una actitud de treball i esforç. Rebrem a Crevillent, equip amb el que ens em enfrontat esta pretemporada i coneguem el seu potencial, però que ens espenta a consolidar-nos a casa nostra.

dilluns, 5 de març del 2012

Alacant vs Tibi


CPV ALACANT contra CPV TIBI

Dissabte 10 de març a les 17:00h
al carrer Abat Nàjera (Casc antic d'Alacant)

Segona jornada de la XX Lliga de Palma contra uns dels equips mes forts de la lliga. Alacant afronta esta partida amb moltes ganes d'aprendre i créixer. 
Vos convidem a tots i totes a que gaudiu d'una vesprada de dissabte pilotaire.

dijous, 1 de març del 2012

Monfort vs Alacant

 CPV MONFORT contra CPV ALACANT

Este dissabte 3 de març, a les 17:00 al carrer del Calvari a Monfort, encetem la XX Lliga a Palma Trofeu Diputació d'Alacant. Enguany hem aconseguit un equip cohesionat i amb moltes ganes de obtindre noves metes, es un grup prou jove i amb molt de futur per davant. 
Així que tot preparat per esta nova lliga de la que esperem créixer i consolidar un equip que puga lluitar els pròxims  anys.