dissabte, 5 de maig del 2007

MASSIU SUPORT AL CLUB PILOTA ALACANT


El matí del dissabte es va poder veure l'última partida de pilota valenciana de la Lliga Diputació 2007, en el Casc Antic de la capital. En ell tots els assistents van reivindicar un Trinquet per a la ciutat, ja que les instal·lacions específiques de pilota valenciana brillen per la seua absència en la capital.



Van ser moltes persones les que van acudir al carrer Abad Nájera a recolzar la causa, com els Clubs de Pilota de El Campello, Sant Vicent, Relleu i Xixona. També van assistir representants del Bloc, i socis del Casal Jaume I. Així mateix, es va comptar amb l'assistència De Julio Mas, Soci d'Honor del Club Pilota Alacant, i l'anella entre el passat de la pilota a Alacant (son pare era l'amo del Trinquet d'Alacant, tancat en 1950; i el seu germà era jugador professional) i l'actualitat.



Julio, com la resta de jugadors de la comarca de l'Alacantí (uns 200 en actiu), somia de tornar a veure a jugar pilota en un trinquet, que herete la llegenda de l'històric Trinquet d'Alacant, que es va mantindre entre 1822 i 1950.



No obstant, i a pesar de les nombroses peticions del Club a l'Ajuntament d'Alacant, estos seguixen sense donar resposta a la urgent necessitat que el Club té de disfrutar d'unes instal·lacions on entrenar, organitzar campionats d'aficionats i professionals, i acollir als col·legis i instituts d'Alacant que volen acostar-se a l'esport més antic dels practicats en la ciutat d'Alacant.



Una vegada presentades les reivindicacions, es va passar a disputar la partida, amb un resultat final de 2 a 10 jocs a favor de Relleu. En ell, es va poder veure la diferència de nivell de joc reflectida en la classificació. Els jugadors de l'Alacant, amb una gran voluntat de tirar endavant la partida, no van poder seguir el ritme. Les coses serien ben diferents si estos jugadors disposaren d'unes instal·lacions decents en què poder entrenar i desenvolupar el seu joc.



Mentrestant, el dissabte 12 de maig, 10 alacantins començaran a jugar a pilota en el II curset d'iniciació que organitzem. Això sí, en les instal·lacions que l'Ajuntament de El Campello sí que ha facilitat al seu Club.


GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT.