qui som

El Club naix amb la idea de promocionar la pilota a la ciutat d'Alacant fent tota classe d'activitats per a gent de totes les edats i tots els nivells.

El moviment va començar a l'estiu de 2002, per iniciativa d'Héctor Bautista, monitor de pilota valenciana i mestre d’educació física. Fou al trinquet d'El Campello, on es va començar a jugar a la modalitat de "Raspall".

A partir d'aquí, es va començar a jugar tots els dissabtes de manera regular, però el salt de qualitat es va donar en juny de l'any 2003, quan per iniciativa de Josep Tarin (administratiu de la Federació de Pilota Valenciana i membre del Club Pilota Tamborí de València) i Pere de Relleu, es va jugar en València el primer encontre entre les capitals Alacant i València, a la modalitat de Llargues.

Es va seguir entrenant en el trinquet de El Campello i en un carrer abandonat en Sant Joan Platja, on també es va fer la tornada de l'Alacant - València, amb la història primera victòria dels alacantins per 8 a 7.

A partir d’ací, es va plantejar la idea de participar en la Lliga “A Palma” Trofeu Diputació d’Alacant 2004. Es va acordar la solució de crear el nostre propi Club, el Club Pilota Valenciana Alacant, que es va formalitzar en una reunió el 27 de desembre del 2003.

Per contactar: cp_alacant@yahoo.es o 607283214

VORE EL NOSTRE CARRER