dimecres, 29 d’agost del 2007

COMENÇA EL IX CAMPIONAT AUTONÒMIC DE RASPALL EN TRINQUET



Per fi, es reanuda la competició al món de la pilota valenciana, així, el Club Pilota Alacant aportarà dos equips a l'Autonòmic de Raspall en Trinquet, a la 3a divisió B, grup 3r, on s'enfrontaran a Pego A, Pego B i Gandia C. Els objectius dels dos equips d'Alacant no són altres que estar a l'altura de la competició, i aconseguir la millor posició possible.


Per obrir boca a esta 1a jornada, jugaran els dos equips d'Alacant:
Alacant A - Alacant B: divendres 31 d'agost. 18'30 hores. Trinquet Municipal El Campello

Una volta més, l'Ajuntament d'Alacant no ha disposat de les instal·lacions adeqüades per a la pràctica de la pilota valenciana en Trinquet, pel que, per 3r any consecutiu, els dos equips d'Alacant jugaran a les instal·lacions que l'Ajuntament d'El Campello sí que disposa, un fet molt lamentable, tenint en compte que el Club ja porta 4 anys en actiu, amb un continu augment de socis i amb projectes d'escoles de pilota valenciana per tota la ciutat.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS Y PILOTARIS!!SOLO ANIMAR A TODOS LOS SEGUIDORES DE LA PILOTA VALENCIANA, SOCIOS DEL CLUB DE PILOTA ALACANT Y EN GENERAL PERSONAS QUE LES GUSTE ESTE DEPORTE A Q ESCRIBAN Y PROPONGAN COSAS DE LA PILOTA EN ALACANT EN ESTA PAGINA!!GRACIAS A TODOS Y 1ABRAZO!! NICOLAU I

Anònim ha dit...

HOLA AMICS Y PILOTARIS!!SOLO ANIMAR A TODOS LOS SEGUIDORES DE LA PILOTA VALENCIANA EN ALACANT A PROPONER COSAS Q SE PODRIAN REALIZAR EN ALACANT E INCLUSO EN EL CLUB DE PILOTA ALACANT.GRASIES!! NICOLAU I

Anònim ha dit...

¡¡ ALACANT VOL UN TRINQUET !!

Anònim ha dit...

¡¡ ALICANTE QUIERE UN TRINQUET ¡¡

Anònim ha dit...

Hola,soy un aficionado a la Pilota Valenciana, teneis toda la razon del mundo con respecto a lo de que necesitais un trinquet en Alicante. Es mas...Como es posible que Alacant..No tenga trinquet..
1Saludo muy grande a todos!!


Juan

Anònim ha dit...

Luchar xq conseguireis el trinquet!!!!!!!

MARIO-San Vicente del Raspeig

Club Pilota Alacant ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris, esperem que segui comentant les nostres notícies, suggerint tot el que vulgueu.

Volem fer d'esta web un lloc participatiu, això sí, feu els comentaris a les notícies més actuals.

Salutacions