diumenge, 19 d’agost de 2007

EL IV TROFEU CP ALACANT TORNA A DEPARAR UNA GRAN JORNADA DE PILOTA

Rafa de Museros, fent la "banca"
L'equip representant del barri de Sant Roc, capitanejat pel "banca" Miguel d'Ontinyent, i molt recolçat pels germans Víctor i Jon De Diego, a més del jove Borja de Mutxamel, van guanyar amb autoritat la IV edició del campionat de pilota valenciana més important a la ciutat d'Alacant.

La jornada va resultar rodona, amb dos grans semifinals que es van decidir en uns jocs molt igualats. El públic alacantí va tornar a gaudir d'una gran jornada de pilota.
1a semifinal: Barri de Sant Roc - El Raval Roig = 8 jocs a 5

L'enfrontament liderat pels dos "banques" valencians, Miguel d'Ontinyent i Rafa de Museros, es va caracteritzar per la gran sorpresa que van donar estos jugadors, al no haver jugat mai al carrer en esta posició, clau en la modalitat de "Palma".

A més, hem de destacar l'actuació de Jon De Diego, "resto" de l'equip de Sant Roc, que en el seu primer contacte amb el carrer, va baixar amb mestria totes les pilotes que li entraven a les mans.

Tot això va fer que, a pesar d'haver un nivell igualat en els equips, l'equip de Sant Roc es marxara en el marcador, classificant-se per la final.

2a semifinal: Barri de Santa Creu - La Vila Vella = 8 jocs a 4

L'equip de Santa Creu va donar una gran sorpresa, per comptar amb dos jugadors molts joves de Mutxamel, i especialment Pepe, va marcar la diferència, amb el seu traure extremadament arrimat, que va fer patir molts als restos de La Vila Vella, que no trobaven la manera de tornar les pilotades de Pepe. A més, el banca de La Vila Vella, Nicolás I, no trobava la manera de traure, i va fer moltes faltes.

Dinar de germanor

El dinar es va fer al restaurant Lizarrán de la Rambla d'Alacant, on els equips van gaudir del merescut descans, guardant forces per a les finals de la vesprada.3r i 4t lloc: El Raval Roig - La Vila Vella = 7 jocs a 8


Nicolàs I, Hèctor, Borja i Miguel

La final de consolació va ser d'infart, i els dos equips van millorar el seu nivell de joc del matí sobradament. Rafa de Museros va començar fent traures que els "restos" rivals jugaven fàcilment, però, a poc a poc, va començar a arrimar les pilotes a la paret, posant-se per davant al marcador.
Juanma, Rafa, José i Robe

Però, l'equip de la Vila Vella no estava disposat a deixar-se guanyar, i la bona faena del banca Nicolás I i dels "restos" i punters" va fer possible la remuntada final fins al 8 jocs a 7.

GRAN FINAL: BARRI DE SANT ROC - BARRI DE SANTA CREU

La final va ser digna d'este campionat, i fins al 5 jocs a 5, la partida va resultar totalment igualada, amb grans traures de Miguel d'Ontinyent i Pepe de Mutxamel, i amb grans restos de Jon d'Alacant, i altra volta, Pepe de Mutxamel.

Però, mentre l'equip de Sant Roc no baixava el seu ritme, l'equip de Santa Creu va caure esgotat i ja no va poder sumar més jocs, malgrat arribar en molts jocs al 30 - 30.

Així, l'equip de Sant Roc, amb Miguel d'Ontinyent, Jon i Víctor d'Alacant i Borja de Mutxamel, es proclamaven merescudament campions. Capítol apart mereix Miguel, que ja ha guanyat els campionats de Galotxes de Monòver, Frontò valencià i Palma organitzats pel Club Pilota Alacant.

CLOENDA DEL CAMPIONAT

Per a terminar, el President del Club, va lliurar els trofeus a campions i subcampions.


SUBCAMPIONS: BARRI DE SANTA CREU (Adrià, Pepe, Robe i José)


CAMPIONS: BARRI DE SANT ROC (Borja, Jon, Miguel i Víctor)


Per a finalitzar, volem donar les gràcies a tots els participants al IV Trofeu, que han valorat molt bé tot el treball i l'esforç fet pel Club, i que este any s'ha trobat amb molts entrebancs que han posat en perill l'organització del campionat.


A més, volem també agraïr al Patronat d'Esports d'Alacant pel seu suport econòmic i material; a l'Ajuntament d'Alacant, per facilitar-nos el carrer; i especialment, als veïns del carrer Abat Nàjera, que ens han fet suport al llarg de tot el dia.


A TOTS, MOLTES GRÀCIES!!!!